Om oss

Los Caleros ideologi är kvalité framförallt!

 

Utöver Los Caleros utsökta cigarrer erbjuder familjen cigarrassessorer som bl.a. cigarretuier, humidorer, cigarr askfat samt herr assessorer som bl.a. weekendväskor, klocklådor och smyckeskrin.

 

Los Caleros kollektion är noga utvalda och vänder sig till den som värderar hantverk, de små detaljerna och kvalitét framförallt. Även Los Caleros herr assecoarer är handgjorda och tillverkade i Spanien av det bästa materialet utan kompromisser. Produkter gjorda i naturmaterial bär sin egen unika prägel.

 

Sr. José Antonio Calero född på Kanarieöarna 1934, började redan som ung tonåring arbeta i familjens tobaksfabrik. Han lärde sig allt om tobak, dess betydelse, vikten av en perfekt handrullad cigarr och dess arom. Sr. Calero har ägnat större delen av sitt liv åt tobaksodling och cigarrullning. Uppvuxen i en kultur där respekt ges för hantverket men där man också tar sig tid att lämna vardagens stress för att avnjuta en kvalitetsprodukt. Efterfrågan av hans handrullade cigarrer ökar och Sr. Calero vill nu med omsorg och kärlek tillsammans med sin son José Calero dela med sig och erbjuda omvärlden sin cigarr, Los Caleros. Idag lanserar familjen Robusto och Matador ett noggrant urval att börja lanseringen med. Familjen ser fram emot att utöka sin lansering inom kort.

Bröllop & fest

Los Caleros är ett företag för dig som kan hjälpa till att förgylla ditt bröllop eller fest med guldkant. Bjud dina gäster på en exklusiv cigarr av dästa kvalité, förslagsvis till avecen. Los Caleros Cigarrer tillverkas i Europa av bästa tobak och finns endast i begränsad utgåva. Los Caleros är ett familjeföretag som satsar på kvalité och erbjuder i sitt sortiment perfekta morgongåvor som tex. cigarraskkoppar, cigarretuier, humidorer och diverse herraccessoarer. Hör gärna av Er så skräddarsyr vi ett packet som passar just Eran fest.